Wie is Polderpret

Ik ben Mariska van Meer-Mulder.
Geboren in juni 1983 op de Kaapverdische eilanden, geadopteerd op jonge leeftijd en opgegroeid in Nunspeet.
In 2006 ben ik op mijzelf gaan wonen in Amersfoort waar ik zo’n 8 jaar gewoond heb. Daar heb ik een heerlijke tijd gehad en op 4 verschillende kinderdagverblijven gewerkt.
Ik ben in april 2015 getrouwd met mijn lieve man Martin van Meer die ook opgegroeid is in Nunspeet.
Wij wonen sinds januari 2014 in Dronten Zuid in een kindvriendelijke buurt met een speeltuintje achter het huis en meerdere speeltuintjes op loopafstand.

Van 2004 tot 2014 heb ik op verschillende kinderdagverblijven gewerkt met verschillende leeftijden. Na onze verhuizing naar Dronten heb ik gedurende 2,5 jaar andere uitdagingen gehad waar ik leuke tijden heb gehad. Maar toch miste ik de kinderen om mij heen en wilde ik terug naar hetgeen waar mijn hart ligt en dat is werken met kinderen.
In januari 2017 ben ik daarom begonnen als gastouder en wat ben ik blij met deze keuze! Het is genieten van alle kinderen en geweldig, dankbaar werk.